APARTMENT IN PEOPLE SQUARE 2018-06-01T10:32:21+00:00

Project Description

APARTMENT IN PEOPLE SQUARE

Object Renovation of a private apartment
Client Private
Surface 190 sqm
Year 2017
Location Shanghai – People Square
Detail During the renovation of this apartment we limited the interventions to a restyling of  the space. The apartment had already been decorated by the developer but the style was not appropriate to the owners taste. Materials where dark and cold, but the owners didn’t want to do a radical intervention. Main interventions where focused on redefining a new color palette for the walls, designing new build in cabinets and bookshelves, adding wallpaper and mirrors to revitalize and brighten the space. The result is a total transformation of the space with a limited budget. DLA tooks care of furnishing and soft decoration designing and customizing part of the furniture and selecting some of them among international brands.