Project Description

ASCENTIAL OFFICE

Object Office renovation
Client Ascential
Surface 650 sqm
Year 2020
Location Shanghai – China
Detail For this office project DLArchitecture was required to take care of the whole renovation process. The main input from the client was to minimise  the space division of this 700 sqm office creating 3 areas which had to coexist in this project : working area, lounge/relaxing area, and  meeting rooms area.
To divide such a big area without real partitions, DLA has created 2 central glass cubes dedicated to small meeting rooms. The overall style of the project is industrial featuring open ceilings, glass walls and cement floors. Meeting rooms area is  located in one of the side of the office, and have been designed in  order to be able to combine two rooms together in case of need.
Lifting tables, phone boots and small informal conversation areas are other features of the project.