Project Description

VILLA IN SONGJIANG

Object Renovation of a private villa
Client Private
Surface 260 sqm
Year 2017
Location Shanghai – Songjiang
Detail

For this project, DLA has completely renovated a duplex apartment in one of the most developing suburban districts of Shanghai. Client’s initial request was to create an elegant and classic environment with a cozy and warm feeling and some colored touches. We selected different blue nuance for the living areas and bedrooms, we used natural fiber wallpapers to cover all the cabinets. Green tones have been used in the TV room and dining room. Those soft tones mixed with grey boiseries, doors and libraries frames, gives a relaxing effect to the space. Overall furniture and soft decoration has been designed and selected by our interior designer department, in order to give the client a turn key project.