Project Description

XINCHI OFFICE

Object Office renovation
Client Xinqi
Surface 450 sqm
Year 2020
Location Shanghai – Bund area
Detail

This office has been designed by DLArchitecture on the last floor of one of the historical buildings of the Bund area in Shanghai. This 500 sqm office is dedicated to the lounge area for a trading company office. The entrance feature a bar counter and a stunning terrace with view on the Bund and Pudong. From the entrance you will have access to a central lounge area with sofas and relaxing areas to watch Tv or just read a book.  From this central area the customer can have access to 4 different areas : the gym, the ping pong room, completely openable on the central room through openable ribbed glass doors, the meeting room , and the tea room.
The style is elegant and modern. Black ceilings and marmorino light gray walls, together with light wood floors on the floor and ribbed glass doors.