Project Description

ZHUJI COURT

Object Renovation of a private villa
Client Private
Surface 2000 sqm
Year 2019
Location  Hangzhou – China
Detail

For this project DLArchitecture was required to take care of the interior renovation of a Chinese style courtyard. The style required is modern contemporary, in contrast with the Chinese style architecture. The purpose is to create a spacious yet comfortable and up-to-date interior. The complexity of the space is due to the high roof interrupted by big beams, and to the limited quantity of windows, and natural light.  Materials used are mainly wood stones and marbles, to keep a luxurious feeling but with simplicity. The furniture selection includes the most famous international brands. The result is a mix between a modern elegant interior and a traditional style Chinese courtyard.